Digitale handtekening onder uw huur- en koopovereenkomsten

“Onze huurders ondertekenen de contracten nu eenvoudig digitaal”
– Astrid Schlüter, Vesteda Property Management

Bereken zelf
Probeer het gratis

Onze tevreden klanten in de woonsector 

De voordelen van de digitale handtekening

Met de digitale handtekening bespaar je direct op kosten voor papier, handling en post. Daarnaast hoeft je nooit meer te wachten op retourzending. Niet in dagen, maar in minuten de digitale handtekening onder het contract. Vereenvoudig je administratie en voorkom het ‘print-scan-post-wacht-probleem’.

Bekijk de Case study van Vesteda
Vesteda Case study

Vraagt u nog steeds uw huurders of kopers om uw contracten op papier te ondertekenen? Met het printen, scannen of per post versturen van contracten bent u veel extra tijd kwijt. Ook taxatierapporten worden steeds vaker digitaal verstuurd. Het is belangrijk dat de taxateur het taxatierapport waarmerkt met zijn handtekening, om het ook digitaal naar de hypotheekverstrekker te sturen.Werkgeversverklaringen, voorlopige koopcontracten, een veelvoud van papieren documenten worden uitgewisseld bij de verkoop van onroerend goed.

Ook digitaal kunt u tegenwoordig aan de wet- en regelgeving voldoen om contracten te ondertekenen. Begin ook met kosten besparen en het moderniseren van je klantproces, een aantal makelaars kunnen niet meer zonder! Veel van onze klanten ervaren al de voordelen. Ook met koppelingen, bijvoorbeeld via de software van HetWonen en Microsoft Dynamics.

Uitleg

We komen graag persoonlijk in contact om de mogelijkheden toe te lichten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantbeoordelingen

Ondertekenen.nl krijgt een gemiddelde beoordeling van 8.3 uit 10 op een totaal van 111 reviews