Digitale handtekening onder uw huur- en koopovereenkomsten

“Onze huurders ondertekenen de contracten nu eenvoudig digitaal”
Astrid Schlüter, Vesteda Property Management

Aantal van onze tevreden klanten in de woonsector

meerwaarde
vesteda
makelaarsland
camelot

Taxaties, huur- en koopovereenkomsten digitaal ondertekenen

Met de digitale handtekening kunt u uw taxaties, huur- en koopovereenkomsten digitaal laten ondertekenen. Geen administratieve rompslomp meer, maar het hele proces van ondertekenen tot en met administreren volledig digitaal. Vereenvoudig je administratie en voorkom het ‘print-scan-post-wacht-probleem’.

Bekijk de korte demo voor het digitaal ondertekenen van een voorlopige koopovereenkomst met Ondertekenen.nl.

vesteda

Case study: Vesteda

Woningbelegger Vesteda heeft MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en kostenefficiency hoog in het vaandel staan. In dat kader worden processen zoveel mogelijk geautomatiseerd. Sinds kort gaat ook het ondertekenen van de huurcontracten langs digitale weg. Astrid Schlüter, directeur Vesteda Property Management, vertelt hoe dat in zijn werk gaat en wat het Vesteda oplevert.

“Het levert ons veel gemak en tijdwinst op”

Case study: Zwerfkei

Commercieel directeur Patrick Jansen van Zwerfkei Tijdelijk Beheer dacht dat het nog niet mogelijk was om op een rechtsgeldige wijze per e-mail toegestuurde opzeggingen digitaal te ondertekenen. Totdat hij op een ouderavond van zijn zoon Evidos-directeur Kick Willemse tegen het lijf liep. Die bleek er een oplossing voor te hebben. De inzet ervan levert Zwerfkei nu sinds een half jaar een grote efficiëntieslag in de bedrijfsvoering op.

zwerfkei
het wonen

“Ondertekenen.nl had direct de bereidheid om zich aan te passen aan onze wensen”

Case study: Het Wonen

Het digitaal tekenen van koopovereenkomsten levert woningcorporaties vooral veel tijdwinst op. Vroeger werd zo’n overeenkomst gemaild, geprint, op een bureau gelegd, uiteindelijk getekend, gescand en weer teruggestuurd. Erg omslachtig, zo blijkt eens te meer nu digitaal tekenen in de praktijk echt tot de realiteit behoort. Maar bovendien: “Het is nog veiliger ook”, getuigt directeur Pascal Kamphuis van Het Wonen.

“We kunnen woningen nu snel en efficient innemen en uitgeven”

Case study: Camelot

Camelot is een leegstandsbeheerder en verhuurder van woningen die voor korte of langere tijd worden beheerd. Sinds de zomer van 2017 maakt deze partij gebruik van Ondertekenen.nl om de administratieve verwerking van uitgifte en oplevering van woningen te versnellen. Opleveringsbevestigingen worden via de oplossing van Evidos van een digitale handtekening voorzien.

camelot
gapph

“Er gaat voor iedereen een nieuwe wereld open”

Case study: Gapph

Gapph is specialist op gebied van tijdelijk beheer en exploitatie van leegstaand vastgoed. Of het nu gaat om een bedrijfshal, kerk, kantoorgebouw of om leegstaande panden van een woningbouwcorporatie, Gapph zorgt ervoor dat de juiste mensen hier tijdelijk gaan wonen of werken. Dat gaat op contractbasis. Werden de contracten voorheen nog gewoon met de hand getekend, sinds kort gebeurt dat digitaal met Ondertekenen.nl. “Er gaat voor iedereen een nieuwe wereld open”, aldus Paul Hogenbirk, BI-manager bij Gapph.

Plan hieronder uw demo in!