Digitale handtekening onder uw koop- en huur overeenkomsten

“Onze huurders ondertekenen de contracten nu eenvoudig digitaal met een digitale handtekening”

Astrid Schlüter, Vesteda Property Management

Aantal van onze tevreden klanten in de woonsector

meerwaarde
vesteda
makelaarsland
camelot
camelot

Taxaties, huur- en koopovereenkomsten digitaal ondertekenen

Met de digitale handtekening kunt u uw taxaties, huur- en koopovereenkomsten digitaal laten ondertekenen. Door het volledig digitaal maken van dit proces heeft u geen administratieve rompslomp meer.

Bekijk de korte demo voor gebruiken van de digitale handtekening voor voorlopige koopovereenkomst met Ondertekenen.nl.

vesteda

Case study: Vesteda

Woningbelegger Vesteda heeft MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en kostenefficiency hoog in het vaandel staan. In dat kader worden processen zoveel mogelijk geautomatiseerd. Sinds kort worden de huurcontracten voorzien van een digitale handtekening in plaats van de ouderwetse natte handtekening. Astrid Schlüter, directeur Vesteda Property Management, vertelt hoe dat in zijn werk gaat en wat het Vesteda oplevert.

“Het levert ons veel gemak en tijdwinst op”

Case study: Zwerfkei

Commercieel directeur Patrick Jansen van Zwerfkei Tijdelijk Beheer dacht dat het nog niet mogelijk was om op een rechtsgeldige wijze per e-mail toegestuurde opzeggingen digitaal te ondertekenen. Totdat hij op een ouderavond van zijn zoon Evidos-directeur Kick Willemse tegen het lijf liep. Die bleek er een oplossing voor te hebben. De inzet ervan levert Zwerfkei nu sinds een half jaar een grote efficiëntieslag in de bedrijfsvoering op.

Zwerfkei-Logo
het wonen

“Ondertekenen.nl had direct de bereidheid om zich aan te passen aan onze wensen”

Case study: Het Wonen

Een koopovereenkomsten van een digitale handtekening voorzien levert woningcorporaties vooral veel tijdwinst op. Vroeger werd zo’n overeenkomst gemaild, geprint, op een bureau gelegd, uiteindelijk getekend, gescand en weer teruggestuurd. Erg omslachtig, zo blijkt eens te meer nu de digitale handtekening in de praktijk echt tot de realiteit behoort. Maar bovendien: “Het is nog veiliger ook”, getuigt directeur Pascal Kamphuis van Het Wonen.

“We kunnen woningen nu snel en efficient innemen en uitgeven”

Case study: Camelot

Camelot is een leegstandsbeheerder en verhuurder van woningen die voor korte of langere tijd worden beheerd. Sinds de zomer van 2017 maakt deze partij gebruik van Ondertekenen.nl om de administratieve verwerking van uitgifte en oplevering van woningen te versnellen. Opleveringsbevestigingen worden via de oplossing van Entrust van een digitale handtekening voorzien.

Camelot Europe logo
gapph vastgoedbeheer logo

“Er gaat voor iedereen een nieuwe wereld open”

Case study: Gapph

Gapph is specialist op gebied van tijdelijk beheer en exploitatie van leegstaand vastgoed. Of het nu gaat om een bedrijfshal, kerk, kantoorgebouw of om leegstaande panden van een woningbouwcorporatie, Gapph zorgt ervoor dat de juiste mensen hier tijdelijk gaan wonen of werken. Dat gaat op contractbasis. Werden de contracten voorheen nog gewoon met de natte handtekening getekend, sinds kort gebeurt dat digitaal met de digitale handtekening van Ondertekenen.nl. “Er gaat voor iedereen een nieuwe wereld open”, aldus Paul Hogenbirk, BI-manager bij Gapph.

De digitale handtekening GRATIS uitproberen?

Ga direct kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het Go pakket!