Digitale handtekening onder uw huur- en koopovereenkomsten

“Onze huurders ondertekenen de contracten nu eenvoudig digitaal”
– Astrid Schlüter, Vesteda Property Management

Bereken zelf
Probeer het gratis

Onze tevreden klanten in de woonsector 

De voordelen van de digitale handtekening

Met de digitale handtekening bespaar je direct op kosten voor papier, handling en post. Daarnaast hoeft je nooit meer te wachten op retourzending. Niet in dagen, maar in minuten de digitale handtekening onder het contract. Vereenvoudig je administratie en voorkom het ‘print-scan-post-wacht-probleem’.

Bekijk de Case study van Vesteda
Vesteda Case study

Uitleg

De woonsector stapt over op digitaal ondertekenen​

Besparen

Direct kosten besparen

Vergrootglas

Geen zoektocht naar papier

Stopwatch

Tekenen in 3 minuten

Juridisch rechtsgeldig

Juridisch rechtsgeldig

Leaf

Goed voor het milieu

Aarde

Internationaal

Vraagt u nog steeds uw huurders of kopers om uw contracten op papier te ondertekenen? Met het printen, scannen of per post versturen van contracten bent u veel extra tijd kwijt. Ook taxatierapporten worden steeds vaker digitaal verstuurd. Het is belangrijk dat de taxateur het taxatierapport waarmerkt met zijn handtekening, om het ook digitaal naar de hypotheekverstrekker te sturen.Werkgeversverklaringen, voorlopige koopcontracten, een veelvoud van papieren documenten worden uitgewisseld bij de verkoop van onroerend goed.Ook digitaal kunt u tegenwoordig aan de wet- en regelgeving voldoen om contracten te ondertekenen.Begin ook met kosten besparen en het moderniseren van je klantproces, een aantal makelaars kunnen niet meer zonder!Veel van onze klanten ervaren al de voordelen. Ook met koppelingen, bijvoorbeeld via de software van HetWonen en Microsoft Dynamics.

Klantbeoordelingen

Ondertekenen.nl krijgt een gemiddelde beoordeling van 8.7 uit 10 op een totaal van 45 reviews

Eenvoudig aan de slag

Flex workflow

Flexibele workflow

Digitaal ondertekenen kan eenvoudig via sms, krabbel, iDeal, DigiD, PKI of eHerkenning. Meerdere ondertekenaars zijn mogelijk en u bepaalt zelf de plaats van de handtekening in het document. De ondertekenaar kan via touch en zonder installatie van aanvullende software eenvoudig op zijn mobiel, laptop, desktop of tablet ondertekenen.

Rechtsgeldig

Rechtsgeldig

Met onze dienst verzamelt u de juiste bewijslast. Per getekend document ontvangt u een transactiebon met een audit trail van de stappen in het ondertekenproces. Wij ondertekenen de documenten met een onafhankelijk tijdstempel. De handtekening voldoet aan de vereisten voor de geavanceerde elektronische handtekening, conform artikel 3:15a BW.

Eenvoudige integratie

Eenvoudige integratie

Direct van start vanuit ons portaal of eenvoudig via onze API-webservice uw applicatie integreren? Signhost integreert met elk proces of systeem waar een document gegenereerd wordt. Ondertekenen kan vanaf uw eigen website of door een ondertekenverzoek per e-mail te versturen. Een ondertekenverzoek kan op maat en in de juiste huisstijl worden opgemaakt.

Bekijk de rondleiding

Verstuur vandaag nog je eerste ondertekenverzoek!

Gratis proefversie