Digitale handtekening in de financiële dienstverlening

  • Voor ons betekent de overgang naar Ondertekenen.nl dat we digitaal invulling geven
    aan het binnen de financiële sector bekende principe van ‘know your customer’”
    Bram Verheijen, product- en marketmanager bij BNP Paribas Personal Finance Nederland

Aantal van onze tevreden klanten in de financiële sector

abn amro
nationale waarborg
credit
paribas
Infomedics

Financiële contracten digitaal ondertekenen 

Financiële instellingen moeten klanten door en door kennen. Er moet met zekerheid kunnen worden vastgesteld wie er tegenover u zit en met welk rekeningnummer een lening wordt aangegaan. Dankzij de uitgebreide keuze aan verificatiemethodes zoals iDIN, iDEAL en eHerkenning weet u als financiële instelling zeker wie de digitale handtekening onder de overeenkomst zet.

De klanten in de financiële sector gaan er vanuit dat uw organisatie mee gaat met de tijd. Voorkom dus dat uw klanten bij het sluiten van een financiële overeenkomst nog moeten printen, scannen en per post versturen en start met de digitale handtekening.

Bekijk onze productvideo.

paribas

“Je moet met zekerheid kunnen vaststellen wie er tegenover je zit en met welk rekeningnummer een lening wordt aangegaan”

Case study: BNP Paribas Personal Finance

“Door het ondertekenen met iDIN krijgen we direct al de benodigde informatie over de klant, zoals de tenaamstelling van de bankrekening, postcode, huisnummer en geboortedatum. Van Ondertekenen.nl ontvangen we bovendien een transactiebon ter bevestiging dat de klant het proces rondom digitaal ondertekenen volledig heeft afgerond.”

“Door de huidige manier van digitaal ondertekenen heeft Nationale Waarborg een nog beter controlemiddel via een transactiebon van de digitale ondertekening”

Case study: Nationaal Waarborg

Nationale Waarborg heeft zich geheel toegelegd op het verstrekken van bankgaranties aan huizenkopers. Het bedrijf werkt daarbij uitsluitend via de hypotheekadviseur, die in direct contact staat met de klant. Voor veel klanten is vooral de snelheid waarmee de bankgarantie verkregen kan worden van belang. En die snelheid biedt Nationale Waarborg. Vooral nu het hele proces gedigitaliseerd kan plaatsvinden, inclusief het plaatsen van de noodzakelijke handtekeningen.

nationale waarborg

De digitale handtekening GRATIS uitproberen?

Ga direct kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het Go pakket!