Digitale handtekening arbeidsovereenkomst

“We plaatsen nu zo’n 25.000 online handtekeningen per jaar.”
Hans van de Ven, Please Payroll

Aantal van onze tevreden klanten in de HR-sector

timing
please payroll
de staffing group
extra talent

Arbeidsovereenkomsten en loonheffingsformulieren elektronisch ondertekenen

Laat uw arbeidsovereenkomst, loonheffingsformulier en andere documenten voortaan online tekenen en voorkom een omslachtig proces waarbij u en de arbeidskrachten moeten printen, scannen en mailen. Dankzij de elektronische handtekening hoeft u daarnaast nooit meer te wachten op retourzending van bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst of loonheffingsformulier. Niet in dagen, maar in minuten de digitale handtekening onder uw arbeidsovereenkomsten. Vereenvoudig uw administratie en voorkom het ‘print-scan-post-wacht-probleem’. Lees hier meer over de werking van digitaal signeren.

Bekijk onze productvideo.

please payroll

“Fouten zijn verleden tijd sinds de introductie van de digitale handtekening”

Case study: Please Payroll

Volgens directeur Hans van de Ven van Please Payroll, blijkt dat een arbeidsovereenkomst door elektronisch ondertekenen vrijwel direct van een handtekening wordt voorzien. Een medewerker kan daardoor sneller aan de slag en alle gemaakte afspraken tussen met de werkgever liggen direct vast. Een bijkomend voordeel is dat er aanzienlijk kan worden bespaard op de portokosten.

“Waar we eerder een traject doorliepen van circa twee weken, kan het ondertekenen van een arbeidsovereenkomst nu in één dag worden afgerond.”

Case study: Talent&Pro

Een elektronische handtekening scheelt heel veel werk. Niet alleen voor de afdeling HR, maar ook voor andere partijen die hier direct mee te maken hebben. Daarnaast neemt het hele proces een stuk minder tijd in beslag. Meestal werd er een traject doorlopen van ongeveer twee weken. Dankzij de digitale handtekening is dat nu in één dag afgerond.

tp
Ondertekenen overeenkomst GRATIS uitproberen?

Ga direct kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het Go pakket!