Digitale handtekening arbeidsovereenkomst

“We plaatsen nu zo’n 25.000 online handtekeningen per jaar.”
Hans van de Ven, Please Payroll

Aantal van onze tevreden klanten in de HR-sector

timing
please payroll
de staffing group
extra talent

Arbeidsovereenkomsten en loonheffingsformulieren elektronisch ondertekenen

Laat uw arbeidscontracten, loonheffingsformulieren en andere overeenkomsten voortaan online ondertekenen en voorkom een omslachtig proces waarbij u en de arbeidskrachten moeten printen, scannen en mailen. Dankzij de elektronische handtekening hoeft u daarnaast nooit meer te wachten op retourzending van bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst of loonheffingsformulier. Niet in dagen, maar in minuten de digitale handtekening onder uw overeenkomsten. Vereenvoudig uw administratie en voorkom het ‘print-scan-post-wacht-probleem’.

Bekijk onze productvideo in 1 minuut en 35 seconde.

please payroll

“Fouten zijn verleden tijd sinds de introductie van de digitale handtekening”

Case study: Please Payroll

Volgens directeur Hans van de Ven van Please Payroll leert de ervaring dat een contract op deze manier vrijwel direct van een handtekening wordt voorzien. Een medewerker kan daardoor sneller aan de slag en alle gemaakte afspraken tussen hem en de werkgever liggen direct vast. Een bijkomend voordeel is dat er aanzienlijk kan worden bespaard op de portokosten.

“Waar we eerder een traject doorliepen van circa twee weken, kan het ondertekenen van een overeenkomst nu in één dag worden afgerond.”

Case study: Talent&Pro

“Elektronisch ondertekenen scheelt heel veel werk. Niet alleen voor de afdeling HR, maar ook voor de andere partijen die hier direct mee te maken hebben. Daarnaast neemt het hele proces een stuk minder tijd in beslag. Waar we eerder een traject doorliepen van circa twee weken, kan het ondertekenen van een arbeidsovereenkomst dankzij de digitale handtekening nu in één dag worden afgerond.

tp

Plan hieronder uw demo in!

De digitale handtekening GRATIS uitproberen?

Ga direct kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het Go pakket!