Juridische rechtsgeldigheid digitale handtekening

Evidos is een digitale vertrouwensdienst die één platform levert voor het garanderen van de juridische rechtsgeldigheid van uw digitale transacties. Wij ondersteunen alle vormen van elektronische handtekeningen conform de eIDAS regelgeving (Regulation (UE) Nº 910/2014), geavanceerde en gekwalificeerde elektronische handtekeningen. Wij leveren een variëteit aan ondertekenmethodes om de ondertekenaar te identificeren, waaronder digitale identiteiten die voldoen aan de eIDAS regelgeving.

eIDAS

Ontvang het Whitepaper digitale bewijskracht

Ons whitepaper gaat in op de verschillende vormen die een digitale handtekening kan aannemen en welke het meest geschikt is voor uw organisatie. Vul uw emailadres in en u ontvangt het whitepaper direct in uw inbox.

Juridische Verklaring

De juridische rechtsgeldigheid is getoetst en bevestigd door het onafhankelijk juridisch bureau ICTRecht (www.ictrecht.nl), door mr. S.G. Ras, Partner van ICTRecht.

De handtekeningen die via Signhost worden gezet zijn juridische rechtsgeldige geavanceerde elektronische handtekeningen. Conform ETSI 102 042 – geavanceerde digitale handtekening.

Wilt u digitaal ondertekenen GRATIS uitproberen?