Digitale handtekening verzekeringsovereenkomsten & polisbladen

“Zowel de interne handlingkosten, de printkosten als de portokosten zijn enorm omlaag gegaan door het implementeren van de digitale handtekening. De doorlooptijd voor het afsluiten van nieuwe verzekeringen is bovendien aanzienlijk korter geworden.”
Nicole Hollander, Algemeen Directeur TAF

Aantal van onze tevreden klanten in de financiële sector

abn amro
taf
credit
scildon
credit

Laat uw klanten alle verklaringen en overeenkomsten digitaal ondertekenen

Met de digitale handtekening bespaar je direct op kosten voor papier, handling en post. Daarnaast hoeft je nooit meer te wachten op retourzending van bijvoorbeeld een gezondheidsverklaring, verzekeringsovereenkomst of een intern arbeidscontract. Niet in dagen, maar in minuten de digitale handtekening onder de verklaringen en contracten. Vereenvoudig je administratie en voorkom het ‘print-scan-post-wacht-probleem’. Onze digitale handtekening heeft dezelfde juridische waarde als de natte handtekening op papier.

Bekijk onze productvideo.

taf

“De digitale handtekening heeft de toekomst en is voor ons de manier om onze dienstverlening te optimaliseren

Case study: TAF

TAF, een aanbieder van overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, legt de lat hoog. “Wij willen de beste dienstverlener op de markt zijn met het beste product tegen de beste prijs”, zegt algemeen directeur Nicole Hollander. “Daar hoort een volledig digitaal proces bij.” Ook het ondertekenen van polisbladen en gezondheidsverklaringen verloopt bij TAF daarom volledig online dankzij de digitale handtekening.

De digitale handtekening GRATIS uitproberen?

Ga direct kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het Go pakket!