Signhost (voorheen Evidos)

Signhost (voorheen Evidos) is de workflow signing service van Entrust. Entrust is een toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale beveiliging en identiteitsbeheer. Hun geavanceerde oplossingen voor digitaal ondertekenen zorgen voor veilige, juridisch bindende elektronische handtekeningen, waardoor bedrijven efficiënter en vertrouwelijker kunnen opereren. Met Entrust kunnen organisaties eenvoudig de integriteit en authenticiteit van digitale documenten waarborgen.

weg met print

Weg met print, scan en post

Wij hebben een hekel aan inefficiënte bedrijfsprocessen, houden van denken in het digitale tijdperk en willen iedere papieren handtekening vervangen door een digitale handtekening.

specialist

Specialist in digitale handtekeningen

Wij zijn de partij voor het leveren van oplossingen voor het plaatsen van digitale handtekeningen. Onze oplossingen zijn bekend doordat ze voldoen aan de standaarden en eenvoudig in gebruik en innovatief zijn.

voor iedereen

Voor iedereen en overal…

Ons platform biedt de meest betrouwbare en efficiënte manier om een digitale handtekening te realiseren. Wij maken geen verschil in het gebruik op kantoor, onderweg of aan de balie.

Werken bij Signhost? Bekijk onze vacatures!

it starts with
groepsfoto
vergaderfoto
lunch evidos
team evidos
zivko en kick