Ondertekenen.nl: De Nederlandse cloud onderteken methode van Evidos

Ondertekenen.nl is de Nederlandse cloud onderteken methode van Evidos. Evidos levert het cloud platform voor digitale bewijskracht. Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitale identiteitsverificatie.

Ondertekenen.nl & Evidos

ondertekenen en evidos

Evidos is een digitale vertrouwensdienst die één platform levert voor het garanderen van de juridische rechtsgeldigheid van uw digitale transacties. Wij ondersteunen alle vormen van elektronische handtekeningen conform de eIDAS regelgeving (Regulation (UE) Nº 910/2014), geavanceerde en gekwalificeerde elektronische handtekeningen. Wij leveren een variëteit aan ondertekenmethodes om de ondertekenaar te identificeren, waaronder digitale identiteiten die voldoen aan de eIDAS regelgeving.

 

Ons Motto

weg met print

Weg met print, scan en post

Wij hebben een hekel aan inefficiënte bedrijfsprocessen, houden van denken in het digitale tijdperk en willen iedere papieren handtekening vervangen door een digitale handtekening.

specialist

Specialist in digitale handtekeningen

Wij zijn de partij voor het leveren van oplossingen voor het plaatsen van digitale handtekeningen. Onze oplossingen zijn bekend doordat ze voldoen aan de standaarden en eenvoudig in gebruik en innovatief zijn.

voor iedereen

Voor iedereen en overal…

Ons platform biedt de meest betrouwbare en efficiënte manier om een digitale handtekening te realiseren. Wij maken geen verschil in het gebruik op kantoor, onderweg of aan de balie.

Werken bij Evidos? Bekijk onze vacatures!

it starts with
groepsfoto
vergaderfoto
lunch evidos
team evidos
zivko en kick