Digitale handtekening in de kinderopvang

“Ik ben hier heel erg blij mee. De digitale handtekening scheelt een hoop papier, postzegels en ouderwets gedoe. Ga zo door!”
Kinderopvang Bloem

Aantal van onze tevreden klanten in de kinderopvang

thuis
flexkids
bloem
kidsvision
rosa

Plaatsingscontracten en wijziging van overeenkomsten digitaal ondertekenen

Ouders verwachten van de kinderopvang dat ze meegaan met de tijd. Zorg er daarom voor dat ze de plaatsingscontracten, incasso formulieren en andere overeenkomsten niet meer moeten printen, scannen en per post moeten versturen. Met een paar klikken worden deze overeenkomsten op een rechtsgeldige manier ondertekend met een digitale handtekening van Ondertekenen.nl. Daarnaast hoeft je nooit meer te wachten op retourzending van bijvoorbeeld een plaatsingscontract of wijziging van een overeenkomst. Niet in dagen, maar in minuten de digitale handtekening onder de overeenkomsten. De digitale handtekening van Ondertekenen.nl is volledig geïntegreerd in o.a. ROSA Software, Flexkids en KidsVision.

Bekijk onze productvideo.

flexkids

Case study: Flexkids

Een kinderopvangorganisatie is erbij gebaat dat bijvoorbeeld het contract voor de plaatsing van een nieuw kind of de afname van een extra dag zo snel mogelijk ondertekend wordt teruggestuurd. Iedere dag dat een beschikbare plaats onopgevuld blijft, kost immers geld. De digitale handtekening helpt hierbij. “Je wilt zo snel mogelijk antwoord hebben van de ouders”, aldus directeur Michiel Cornelissen van Flexkids. “

De digitale handtekening GRATIS uitproberen?

Ga direct kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het Go pakket!