Ontwikkelaars – API

Directe integratie in eigen applicatie

Wij leveren een eenvoudige onderteken API voor het direct integreren van een digitale handtekening in je eigen applicatie. Of je nu een portaal, mobiele app, document management systeem of andere applicatie ontwikkelt waar documenten eenvoudig en rechtsgeldig moeten worden ondertekend, integreer de digitale handtekening direct in je eigen applicatie.

Onze API in 6 punten:

  • Eenvoudige REST API
  • Direct ondertekenen in portal of website
  • Directe status terugkoppeling via Webhook
  • Voorbeeldcode .NET, JAVA, PHP, Ruby
  • Betaal naar gebruik
  • Eigen branding
Direct of via E-mail

Direct of via email

Via onze API koppel je op drie mogelijke manieren. Direct vanuit je eigen website, via een eenvoudige “Klik ter ondertekening” link in je eigen email of SMS of wij versturen een ondertekenverzoek per email naar de ondertekenaar. Op deze manier heb je optimale flexibiliteit om de digitale handtekening in je eigen applicatie te integreren.

Inzicht en voortgang

Via onze API krijg je met onze webhook proactief de status terug van het ondertekenverzoek. Wanneer een gebruiker een document heeft bekeken, getekend of een ondertekenverzoek gaat verlopen krijg je dit direct teruggekoppeld. Zo kan je eenvoudig de status bijwerken in je eigen applicatie. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de status op te vragen van een bepaalde transactie.

Inzicht
Eenvoudig aansluiten

Eenvoudig aansluiten

Met onze API krijg je alle mogelijkheden zoals; meerdere documenten, verificatie methodes als SMS, iDEAL, Krabbel-Touch, branding, meerdere ondertekenaars, meerdere talen en nog veel meer. Het aansluiten op onze API is eenvoudig.Alle documentatie om te koppelen is online beschikbaar. We hebben voorbeeldcode beschikbaar in Java, .Net, PHP en Ruby. Wil je onze API uitproberen vraag dan een gratis API proefaccount aan en je verstuurt binnen een dag je eerste ondertekenverzoeken

Eenvoudig digitaal ondertekenen vanuit je applicatie?

API proefaccount