Start in minder dan 5 minuten met onze API

Met het API proefaccount krijgt u een authorisatiekey en kunt u direct de mogelijkheden van onze API induiken.

spi

Directe integratie in uw eigen applicatie

Wij leveren een eenvoudige onderteken API voor het direct integreren van een digitale handtekening in uw eigen applicatie. Of u nu een portaal, mobiele app, document management systeem of andere applicatie ontwikkelt waar documenten eenvoudig en rechtsgeldig moeten worden ondertekend, integreer de digitale handtekening direct in uw eigen applicatie.

api

Eenvoudige REST API met documentatie

onderteken

Ondertekenen in uw eigen omgeving

terugkoppeling

Directe terugkoppeling van status via Webhook

voorbeeldcode

Voorbeeldcode .NET, JAVA, PHP & Ruby on Rails

betaal

Betaal naar gebruik van onze applicatie

eigen branding

Eigen branding

Vraag nu uw API proefaccount aan
Met het API proefaccount krijgt u een authorisatiekey en kunt u direct aan de slag met onze API.

Let op: Entrust vraagt nooit om uw usertoken en/of appkey. Deze sleutels zijn enkel voor gebruik binnen uw organisatie en/of partnersoftware.

Direct of per mail

Via onze API koppelt u op drie mogelijke manieren. Direct vanuit uw eigen website, via een eenvoudige “Klik ter ondertekening” link in een eigen email of SMS of wij versturen een ondertekenverzoek per email naar de ondertekenaar. Op deze manier heeft u optimale flexibiliteit om de digitale handtekening in een eigen applicatie te integreren.

Inzicht en voortgang

Met onze webhook krijgt u proactief de status terug van elk ondertekenverzoek. Wanneer een gebruiker een document heeft bekeken, getekend of als een ondertekenverzoek gaat verlopen krijgt u dit direct teruggekoppeld. Zo kan u eenvoudig de status bijwerken in uw eigen applicatie. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de status op te vragen van een bepaalde transactie.

Eenvoudig aansluiten

Het gebruik van onze API is eenvoudig en super snel! Alle documentatie om te koppelen is online beschikbaar via GitHub. We hebben voorbeeldcodes beschikbaar in Java, .Net, PHP en Ruby. Wilt u onze API uitproberen? Vraag een gratis API proefaccount aan en u verstuurt binnen een dag uw eerste ondertekenverzoeken.

Waar wacht u nog nog?

Met het API proefaccount krijgt u een authorisatiekey en kunt u direct aan de slag met onze API.