Digitaal ondertekenen met itsme®

Digitaal ondertekenen met itsme®

Ondertekenen.nl maakt gebruik van diverse verificatiemethoden om de identiteit van een persoon met zekerheid vast te stellen. In België maakt Ondertekenen.nl hiervoor gebruikt van itsme®.

Met Ondertekenen.nl is het mogelijk om uw documenten digitaal te laten ondertekenen met itsme® terwijl u werkt vanuit uw eigen softwaresysteem. Zo voorkomt u dat u in meerdere systemen moet gebruiken.

Het is ook mogelijk om uw documenten digitaal te laten ondertekenen met itsme® via het portaal van Ondertekenen.nl. Maak hier uw proefaccount aan en probeert het gratis uit.

Zo werkt digitaal ondertekenen met itsme®

 

Waarom digitaal ondertekenen met itsme® via Ondertekenen.nl?

  • Auditrail
   Ondertekenen.nl maakt altijd een auditrail van elke transactie die gedaan wordt in het Ondertekenen.nl platform. Zo heeft u altijd de juiste bewijskracht in handen.
  • Dashboard 
   Via het Ondertekenen.nl platform heeft u altijd een gedetailleerd overzicht van de status van al uw opstaande en afgeronde transacties. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wie het document al bekeken hebben, hoe vaak en wanneer.
  • Gekwalificeerd en Geavanceerd 
   Digitaal ondertekenen met itsme® via Ondertekenen.nl kan zowel met een gekwalificeerde als met een geavanceerde digitale handtekening.
  • Diverse mogelijkheden
   U heeft de mogelijkheid om meerdere personen een document te laten ondertekenen, om meerdere documenten tegelijkertijd te laten ondertekenen en de ondertekenaars met meerdere e-id’s te laten ondertekenen.
  • Integreren (API) of Ondertekenen.nl portaal
   Makkelijk te integreren in uw eigen softwaresysteem middels onze API of direct aan de slag via het Ondertekenen.nl portaal.

 

itsme