Digitaal ondertekenen met itsme®

Digitaal ondertekenen met itsme®

Ondertekenen.nl maakt gebruik van diverse verificatiemethoden om de identiteit van een persoon met zekerheid vast te stellen. In België maakt Ondertekenen.nl hiervoor gebruikt van itsme®.

Met Ondertekenen.nl is het mogelijk om uw documenten digitaal te laten ondertekenen met itsme® terwijl u werkt vanuit uw eigen softwaresysteem. Zo voorkomt u dat u in meerdere systemen moet gebruiken.

Het is ook mogelijk om uw documenten digitaal te laten ondertekenen met itsme® via het portaal van Ondertekenen.nl. Maak hier uw proefaccount aan en probeert het gratis uit.

Zo werkt digitaal ondertekenen met itsme®

 

Waarom digitaal ondertekenen met itsme® via Ondertekenen.nl?

  • Auditrail
   Ondertekenen.nl maakt altijd een auditrail van elke transactie die gedaan wordt in het Ondertekenen.nl platform. Zo heeft u altijd de juiste bewijskracht in handen.
  • Dashboard 
   Via het Ondertekenen.nl platform heeft u altijd een gedetailleerd overzicht van de status van al uw opstaande en afgeronde transacties. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wie het document al bekeken hebben, hoe vaak en wanneer.
  • Gekwalificeerd en Geavanceerd 
   Digitaal ondertekenen met itsme® via Ondertekenen.nl kan zowel met een gekwalificeerde als met een geavanceerde digitale handtekening.
  • Diverse mogelijkheden
   U heeft de mogelijkheid om meerdere personen een document te laten ondertekenen, om meerdere documenten tegelijkertijd te laten ondertekenen en de ondertekenaars met meerdere e-id’s te laten ondertekenen.
  • Integreren (API) of Ondertekenen.nl portaal
   Makkelijk te integreren in uw eigen softwaresysteem middels onze API of direct aan de slag via het Ondertekenen.nl portaal.

 

itsme

Plan hieronder uw demo in!

Contactgegevens

Overige gegevens

KvK: 56686331

BTW: NL.8522.61.433.B.01

Bank: NL37RABO0101210256