Op dinsdag 18 april 2017 organiseert CorporatieNL haar praktische en inspirerende werkcongres over de manier waarop elke corporatie meer klantgedreven kan werken. Evidos zal met een stand aanwezig zijn en Zivko Lazarov (Co-Founder van Evidos en Ondertekenen.nl) zal tevens één van de sprekers zijn tijdens de Parallelsessie De Klant (11:45) en de Parallelsessie Het Middel (15:30).

De Klant (11:45)

De verwachting van de klant dat de processen makkelijk en sneller digitaal kunnen zullen steeds groter worden. Het inrichten van de processen om daar aan te voldoen is daarom een cruciaal onderdeel van de customer journey. Zivko Lazarov zal in deze parallelsessie vertellen hoe de processen bij corporaties op basis van deze ontwikkeling ingericht kunnen worden en hoe de klant op afstand digitaal geïdentificeerd kan worden.

Het Middel (15:30)

Veel processen zijn gedigitaliseerd bij organisaties, maar het ondertekenen is vaak nog een papieren proces. Klanten vinden dit vertragend en bewerkelijk en niet meer van deze tijd. Ondertekenen.nl biedt een services om eenvoudig online te onderteken met juridische rechtsgeldigheid. Woningcorporaties kunnen Ondertekenen.nl volledig integreren in hun processen. Klanten kunnen daardoor zelf makkelijk en snel de documenten volledig online ondertekenen.

De Sign Pads worden bijvoorbeeld gebruikt door Mitros om aan de balie of in de woning digitaal de overeenkomsten te ondertekenen in plaats van op papier. Ondertekenen.nl is bijvoorbeeld ook volledig geïntegreerd in de systemen van Stadlander om klanten online een huurovereenkomst te laten onderteken.