Jarenlange kennis en ervaring rondom de digitale handtekening loont. Ondertekenen.nl is door de Betaalvereniging Nederland en de Nederlandse banken geselecteerd om de identiteit van ondertekenaars nog sterker te bevestigen via iDIN. Naast identiteit methodes als SMS, iDEAL en DigiD is de nieuwe methode, iDIN, vanaf nu voor al onze klanten beschikbaar. Dit is een nieuwe dienst van banken waarmee consumenten zich bij andere organisaties online kunnen identificeren, met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van hun eigen bank. Met deze identiteit methode kan een klant zijn identiteit online bevestigen omdat hij zich bij het openen van een bankrekening al heeft gelegitimeerd en banken dit zorgvuldig dienen te controleren. Alle banken doen mee, dus er is direct een landelijke dekking van een betrouwbare online identiteit voor miljoenen consumenten.

Nieuwe mogelijkheden digitale handtekening

Het gebruik van iDIN als identificatiemethode bij ons ondertekenproces biedt nieuwe mogelijkheden. Niet alleen verbetert het de bewijskracht, ook eventuele aanvullende verplichtingen in je proces voor identiteitsvaststelling zijn hierdoor niet meer nodig. De fysieke identiteitsvaststelling of het uploaden van een kopie legitimatie behoort hiermee tot de verleden tijd. Alles direct in één proces afgehandeld met Ondertekenen.nl.

Webinar voor meer informatie

Op 20 februari van 10:00 – 11:00 organiseren wij een webinar waar het ontstaan en de werking van iDIN wordt gepresenteerd. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van digitaal ondertekenen met je bankpas? Neem dan contact met ons op.