Alle voordelen van Ondertekenen.nl op een rij

download hier de Productsheet

Digitaal ondertekenen

Met onze dienst is het mogelijk alle soorten documenten en formulieren digitaal en rechtsgeldig te ondertekenen.

Contracten, arbeidsovereenkomsten, koopovereenkomsten, huurcontracten, zorgverklaringen, offertes, polissen, bouwtekeningen en andere documenten hoeven niet meer op papier. Ze worden voorzien van een digitale handtekening.

De Nederlandse dienst ondertekenen.nl is onderdeel van het bedrijf Evidos.nl, marktleider in oplossingen voor de elektronische handtekening. Ieder bedrijf kan de voordelen ervaren van de digitale handtekening. Probeert u het zelf!

  • Direct kosten besparen
  • Geen zoektocht naar papier
  • In drie minuten een getekend contract
  • Juridisch rechtsgeldig
  • Goed voor het milieu
  • Internationaal
Snelheid

Snelheid

Wacht niet meer op een papieren handtekening, maar rond uw digitale proces direct af. Snel en eenvoudig een verkoop sluiten, een medewerker in dienst nemen en contracten afhandelen. Niet in dagen, maar minuten de handtekening onder het contract. Bespaar direct tijd in het aantal verwerkingsstappen in de back-office en de afhandeling door de klant.

Eenvoudig

Vereenvoudig het digitale proces en voorkom het ‘print-scan-postprobleem’. Nu kan het administratieve proces 100% digitaal en voorkomt u fouten die op de loer liggen bij het handmatig invullen of overtypen van documenten. Iedereen kan op een gebruikersvriendelijke manier volledig digitaal zakendoen. Vanaf iedere plek en op elk moment kan de gebruiker het document op een eenvoudige en betrouwbare manier digitaal ondertekenen.

Eenvoudig
Besparen

Bespaar kosten

Geen overbodige kosten voor papier, handling en versturen per post. Niet onnodig scannen, printen of (fouten) overtypen in de back-office. Uw administratieve proces voortaan volledig digitaal verwerken. De gemiddelde kosten voor het versturen en ondertekenen van een papieren document zijn rond de drie euro, met de digitale handtekening kan dit al snel 4x goedkoper. Het gebruik van de digitale handtekening verdient zich binnen enkele maanden al terug. Geen onnodige opslagkosten van dikke pakken papier of tijdverlies door het zoeken. Documenten direct centraal opgeslagen en doorzoekbaar.

Verstuur vandaag nog je eerste ondertekenverzoek!

Probeer het gratis