Beste gebruiker van Ondertekenen.nl,

Wij informeren je graag over updates bij ondertekenen.nl en onze nieuwe functionaliteiten.

Chat support via ons portaal

In ons portaal bieden we nu een eenvoudige manier om vragen te stellen of feedback te geven. Ook kunnen we op deze manier eenvoudig nieuwe functionaliteiten communiceren. De chat kunt u opstarten via het blauwe ballonnetje rechtsonder.

Portal

Meerdere documenten

Het is nu mogelijk om meerdere documenten tegelijk te laten ondertekenen. Tot voor kort was het alleen mogelijk om één PDF document aan te bieden ter ondertekening. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om meerdere PDF documenten aan te bieden. De ondertekenaar kan dan meerdere documenten bekijken en in één keer ondertekenen.Zo kunnen bijvoorbeeld algemene voorwaarden, een contract en een incassomachtiging direct worden ondertekend als één dossier.

documenten

Deze functionaliteit is zowel beschikbaar via onze API als bij het aanbieden via ons portaal. Voor bestaande klanten bieden we deze nieuwe functionaliteit standaard aan, voor nieuwe klanten vanaf het plus abonnement.

Bestanden uploaden in portaal via tablet of smartphone

Het is nu mogelijk om uw bestanden ook via een tablet of smartphone aan ons portaal aan te bieden. U kunt nu eenvoudig bestanden selecteren via google drive, dropbox of andere bestand locaties. Dit is bijvoorbeeld handig als u op locatie een ondertekenaar direct een document wilt laten ondertekenen vanuit ons portaal.

uploaden

Waar werken we aan?

Uiteraard staan wij niet stil en werken we, op basis van onze klantfeedback, alweer hard aan de volgende verbeteringen voor ons ondertekenplatform.Op dit moment ontwikkelen wij onder andere de volgende mogelijkheden:

Het eenvoudig in laten vullen van een aantal velden tijdens het ondertekenen zoals rekeningnummer bij incassomachtiging of eenvoudig aanmeldformulier
Uitbreiden van het portaal met aanvullende rapportage van aantal transacties en creditverbruik
Heeft u vragen over het gebruik of loopt u tegen onverwachte problemen aan dan horen wij het graag. Suggesties voor verbetering zijn altijd welkom!

Het Evidos Team!