Sinds kort hebben we een gloednieuwe knowledgebase. Hier wordt aan de hand van heldere artikelen en video’s uitgelegd hoe bepaalde functies werken en waar wat te vinden valt. Ook kan vanuit deze knowledgebase direct per chat een vraag gesteld worden. De komende tijd gaan we deze knowlegdebase verder uitbouwen. Suggesties zijn welkom! Zelf kijken? Klik hier: Supportpagina.

Invoervelden, locatie handtekening

Daarnaast is het mogelijk invoervelden te gebruiken in de documenten. Zo kunnen ondertekenaars nog gegevens zelf aanvullen voordat ze tot ondertekening overgaan. Ideaal voor bijvoorbeeld SEPA-machtingen! Let op: deze functie werkt alleen bij één ondertekenaar.
Wanneer je via de API Ondertekenen.nl aanroept is het mogelijk deze velden dynamisch in te geven. Zo is de locatie van invoervelden niet afhankelijk van een van tevoren ingerichte PDF. Hetzelfde geldt voor de locatie van de handtekening op het formulier! Meer lezen? –>  Supportpagina invulbare velden.

iDIN

Onze berichtgeving omtrent iDIN is vast de meesten niet ontgaan, maar nog even ter herhaling: iDIN is live! Zowel binnen het Portal als voor de API-gebruikers is iDIN als verificatiemethode in te zetten. Met iDIN is het mogelijk bijvoorbeeld NAW-gegevens van Ondertekenaars te ontvangen. Lees er hier meer over.