De overlijdensrisicoverzekeringen van TAF zijn  volledig online te regelen door het intermediair. De aanvraag kon al online worden gedaan, en het polisblad werd al per e-mail naar de klant verstuurd. Nu kan ook de gezondheidsverklaring volledig online door de verzekerde worden ingevuld en ondertekend via ondertekenen.nl.

Snel, makkelijk én veilig

David Jongeleen, directeur van TAF: “In de huidige tijd wordt er veel gemak verwacht en moet een polis tot stand komen met slechts een paar ‘kliks’. Veiligheid is voor ons echter net zo’n belangrijke voorwaarde als snelheid en gemak. We zijn de uitdaging aangegaan om TAF ORV Online zo te ontwikkelen dat een aanvraag niet alleen snel en makkelijk, maar óók verzekeringstechnisch veilig en compliant gedaan kan worden. Daar zijn we in geslaagd, ik ben ontzettend blij met deze nieuwe stap voorwaarts in een nog betere dienstverlening aan onze relaties en hun klanten.”

TAF ORV Online: in 3 stappen een polis

Aanvragen, invullen, ondertekenen: in drie makkelijke online stappen van aanvraag naar polis.Voor de online aanvraag kunnen relaties van TAF terecht op www.tafrekentool.nl. Na het versturen van de aanvraag via deze tool, ontvangt de verzekerde per e-mail een uitnodiging: de verzekerde maakt zelf een wachtwoord aan, de ingevulde gegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen inzichtelijk voor de medisch adviseur. Met behulp van een per sms verstuurde verificatiecode wordt de online ingevulde gezondheidsverklaring ten slotte op een rechtsgeldige manier ondertekend en gecertificeerd. Na ontvangst van de gezondheidsverklaring volgt de medische beoordeling. Als er geen bijzonderheden zijn, kan er in de regel binnen 24 uur een polis worden afgegeven.

Demofilmpje

Meer informatie over TAF ORV Online én een demofilmpje zijn te vinden op www.taf.nl/orvonline.