Digitaal ondertekenen met eHerkenning

“eHerkenning is de manier om bedrijven te herkennen”
Kick Willemse, Evidos

LET OP: Ondertekenen.nl is een dienst waarmee u documenten digitaal kunt laten ondertekenen met eHerkenning. Voor het aanvragen van eHerkenning verwijzen wij u graag naar de officiële aanbieders van eHerkenning.

Digitaal ondertekenen met eHerkenning

Met onze ondertekendienst in combinatie met eHerkenning wordt het mogelijk om documenten en formulieren elektronisch en rechtsgeldig te laten ondertekenen met vertegenwoordigers van bedrijven. Burgers maken gebruik van DigiD, bedrijven identificeren zich met eHerkenning. De elektronische ondertekening zorgt voor een sneller en efficiënter (online) proces binnen uw organisatie.

eherkenning

Zo werkt ondertekenen eHerkenning

Aan de slag met eHerkenning

Door de koppeling met de eHerkenningsmakelaar kunt u eenvoudig gebruikers laten ondertekenen met eHerkenning. U kunt kiezen uit de verschillende betrouwbaarheidsniveau’s van eHerkenning en een bijbehorende machtiging voor de specifieke dienst waarvoor getekend dient te worden.

Door in te loggen met zijn persoonlijke eHerkenningsmiddel ondertekent de ondertekenaar uit naam van het bedrijf. Ook het kamer van koophandel nummer is hierdoor bekend. Op deze manier wordt de identiteit van de medewerker en het bedrijf geverifieerd en bevestigd hij nadrukkelijk dat hij akkoord gaat met de bepalingen die in het desbetreffende document staan. Zo kan u al uw zaken online regelen en zijn alle gegevens die u ontvangt rechtsgeldig en betrouwbaar.

Met de elektronische handtekening kunt u eenvoudig kosten besparen en rechtsgeldig ondertekenen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een demonstratie.