Digitaal ondertekenen met eHerkenning

“eHerkenning is de manier om bedrijven te herkennen”
Kick Willemse, Evidos

Digitaal ondertekenen met eHerkenning

Met onze ondertekendienst in combinatie met eHerkenning wordt het mogelijk om documenten en formulieren elektronisch en rechtsgeldig te laten ondertekenen met vertegenwoordigers van bedrijven. Burgers maken gebruik van DigiD, bedrijven identificeren zich met eHerkenning. De elektronische handtekening zorgt voor een sneller en efficiënter (digitaal) proces binnen uw organisatie.

Zo werkt ondertekenen eHerkenning

Aan de slag met eHerkenning en digitaal ondertekenen

Door de koppeling met de eHerkenningsmakelaar kunt u eenvoudig gebruikers laten ondertekenen met eHerkenning. U kunt kiezen uit de verschillende betrouwbaarheidsniveau’s van eHerkenning en een bijbehorende machtiging voor de specifieke dienst waarvoor getekend dient te worden.

Door in te loggen met zijn persoonlijke eHerkenningsmiddel ondertekent de ondertekenaar uit naam van het bedrijf. Ook het kamer van koophandel nummer is hierdoor bekend. Op deze manier wordt de identiteit van de medewerker en het bedrijf geverifieerd en bevestigd hij nadrukkelijk dat hij akkoord gaat met de bepalingen die in het desbetreffende document staan. Zo kan u al uw zaken online regelen en zijn alle gegevens die u ontvangt rechtsgeldig en betrouwbaar.

Met de digitale handtekening kunt u eenvoudig kosten besparen en rechtsgeldig ondertekenen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een demonstratie.

Plan hieronder uw demo in!