Beveiliging Signhost

Het plaatsen van een digitale handtekening moet op een betrouwbare en veilige manier plaatsvinden. Continu zijn wij bezig om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienst Signhost te bewaken. Ondertekenen.nl voldoet aan de hoogste industriële normen voor de beveiliging op elk niveau. Wij zijn uw vertrouwde partner voor het digitaal ondertekenen van documenten zoals pdf’s.

Responsible disclosure.

Wij hebben een ‘responsible disclosure’-richtlijn. Help ons bij het beschermen van onze systemen en klanten. Mocht u specifieke beveiligingsissues ontdekken dan horen wij dit graag zo snel mogelijk zodat wij hier direct actie op kunnen ondernemen.

Data-encryptie.

Alle verbindingen naar de Signhost webapplicatie of middels een API-koppeling gaan via een beveiligde SSL-verbinding. Deze SSL-verbinding zorgt voor de versleuteling van gegevens, een techniek die ook voor internetbankieren wordt gebruikt.

Secure datacenter.

Signhost draait in een beveiligd datacenter in Nederland. Onze secure-hosting partner voldoet aan de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Onze 3-tier architectuur is redundant uitgevoerd en wordt 7×24 bewaakt.

Juridisch rechtsgeldig.

Signhost voldoet aan de vereisten voor de geavanceerde elektronische handtekening, conform artikel 3:15a BW en de Europese EC/1999/93 richtlijn voor digitale handtekeningen.

Audit trail.

Tijdens het ondertekenproces genereren wij een transactiebewijs. Dit transactiebewijs is een auditrail waar alle stappen van het ondertekenproces worden vastgelegd.

Documentopslag.

Signhost faciliteert het ondertekenproces; wij archiveren geen documenten. Na het ondertekenen verwijderen wij de documenten van onze servers. U beschikt zelf over de digitaal getekende documenten en transactiebewijzen voor een dispuut en bewijslast.

Continue monitoring.

De Signhost-dienst wordt met behulp van interne en externe hulpmiddelen continu beschermd tegen beveiligingsrisico’s. Wij hanteren de OWASP-richtlijn voor het toetsen op beveiligingsissues. Periodiek worden er security-audits uitgevoerd door een externe partij. Door deze controle krijgen we nog beter inzicht in potentiële risico’s waarop we direct kunnen anticiperen.

securityscannedbyzerocopter_black

Privacy.

Ons privacybeleid is ontworpen om de informatie van uw bedrijf veilig te stellen. Signhost voldoet aan de Europese regelgeving inzake het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van gegevens.

Dit zeggen klanten over ons..

Avunea Uitvaart Zorg
Ondertekenen.nl werkt heel gemakkelijk en mocht je toch nog een vraag hebben dan zullen ze die snel beantwoorden.
Gastouderbureau Steentje
We hebben goede ervaringen met ondertekenen.nl. Als er iets is, doen ze er alles aan om te helpen. Heel fijn!
ESSENT
Mijn ervaring met Ondertekenen.nl is erg goed: een behulpzame acccount manager en een helder, mooi ontworpen product. Wat wil je nog meer?

Contactgegevens

Overige gegevens

KvK: 56686331

BTW: NL.8522.61.433.B.01

Bank: NL37RABO0101210256